ÄNTLIGEN!

Sedan någon månad tillbaka har jag jobbat på ett litet projekt, nämligen att starta upp min alldelese egna bakblogg. Ni som följt mig och läst om mitt liv härnere i Tyskland vet att jag sedan några år tillbaka har skaffat mig en galet rolig hobby, att baka. Ja jag måste erkänna att jag blivit nästintill blivit besatt, därav namnet bakomanen 🙂 Min tanke med denna bakblogg är att ha ett forum där jag kan samla alla mina recept och också dela med med mig till er.

Jag tänkte också införa ett nytt tema här på blogen, Fredagsfika. Tanken är att jag lägger in ett recept varje torsdag och ger er lite inspiration på vad ni skulle kunna bjuda på just till en Fredagsfika 🙂

Jag hoppas att ni kommer finna min nya blogg inspirerande och intressant.

Vill också tacka Jossan och Martin för hjälpen, tusen tack! Jag är supernöjd 🙂

Kramar
Anna

IMG_7339

Annonser

8 thoughts on “ÄNTLIGEN!

  1. Så kul att läsa om allt du bakar Anna. 🙂 Jag gillar också att baka och gärna nya saker eller saker som jag sätter min egen tvist på. Jag hade gärna lagt ut det på min blogg och skrivit om det. Men med två små barn i huset och allt annat som ska hinnas med så finns det inte riktigt tid. Det är dock väldigt kul att få inspiration till att göra nya saker. Man tar ju varje tillfälle i akt att fira, så att bakformar och plåtar får åka fram. 🙂

  2. Ser jättefint ut!!!!! Lycka till o jag är so säkert, att jag ska hitta här många många goa bak resepter!!!! Heja bakomanen!!!!’ 😜😜👍🎂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s