I arkivet

Här kommer några tårtor som jag gjorde förra året. Tycker det är roligt och se hur mycket jag faktiskt har utvecklat mig genom dessa tårtor. Övningen ger färdighet brukar man säga och jag kan inte annat än instämma. Tårtan till min kära mamma som var min första täckta tårta höll på att göra mig galen. Stressad,gråtfärdig och förbannad, vilket dag det var 🙂 Men som sagt, övning ger ju färdighet!

Här kommer mina 5 första tårtor jag gjorde förra året!

Moråtstårta

Moråtstårta

 

Mammas födelsedagstårta

Mammas födelsedagstårta

IMG_2784

IMG_3953

Födelsedagstårta

Födelsedagstårta

Chokladälskarens dröm

Chokladälskarens dröm

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s