Prinsesstårta

I helgen som var åkte jag och Jonathan hem till Sverige! Jonte hade fått tre dagar ledigt så vi åkte till Stockholm och hälsade på hela hans familj. Som den bakglada tjejen jag är passade jag också göra en tårta i helgen till Jontes syster som senare i veckan fyller år 🙂 Eftersom jag var på resande fot så fick det blir köpta ingredienser, tårtbotten, vaniljkräm, hallonsylt och marsipanlock. Kunde snabbt konstatera att marsipanlocket blev alldeles för litet vilket ni också kan se på bilden nedan 🙂 Som tur var smakade tårtan åtminstone bra så det blivande födelsedagsbarnet var nöjd 🙂

20131015-100723.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s