Zebratårta

I helgen som var var jag hemma i Sverige och firade min älskade vän Josefin! Jag hade erbjudit mig att göra en födelsedagstårta och denna gången fick det blir en zebratårta fylld med massor av mjölkchokladsfluff, kräm och bitar! Jag har sedan länge velat prova att göra en rosettknut och efter lite sökningar på youtube blev resultatet såhär 🙂

20131203-131904.jpg

20131203-131911.jpg

20131203-131924.jpg

Annonser

2 thoughts on “Zebratårta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s