Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig…

Efter 5 dagar på sjukhus fick jag för mig att börja blogga igen. Hur länge och ofta återstår att se men just nu är detta ett perfekt tidsfördriv för min rastlösa själ.

Mycket har hänt sedan senaste inlägget. I somras tog vi vårt pick och pack och lämnade Tyskland. Sverige och Kristianstad blev vårt nya hem där vi idag stortrivs. Sparbanken Skåne blev min nya arbetsplats. Med många härliga kollegor och spännande arbetsuppgifter har jag studsat upp ur sängen varje dag för att gå till arbete, underbart!

En annan och mycket glad nyhet är att vi ska bli föräldrar. Den 8 mars förväntas en liten prinsessa anlända. Jag har hittills haft en perfekt graviditet. Att arbeta heltid, studera, träna, åka land och rike runt och hälsat på vänner och familj har inte varit några problem framtill i torsdags när kroppen bestämde sig för att protestera.

Det blir aldrig som man riktigt tänkt sig. Min alldeles geniala plan innan prinsessans ankomst höll nästan hela vägen. Men bara nästan, 40 dagar kvar, 40 långa dagar av sjukskrivning och sängliggande är vad jag nu har att se fram emot förutsatt att hon inte kikar ut tidigare ☺️

Så till alla våra vänner i övriga Sverige, ni är välkomna närsomhelst och hälsa på ☺️

På återseende mina vänner, vi hörs snart igen!

IMG_3589-4.JPG

IMG_3588-1.JPG

Annonser

1 thought on “Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig…

  1. Heeej min kära vän!!! So tar det lungt nu o njuta tiden innan lilla prinsessan kommer!!! And the fun begins😄😄😄 tusen kram
    O fint att läsa lite om dig igen!!! Take care darling😘😘😘😘😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s